Viens voir les comédiens

Slide1aa

14 Reacties »

 1. Wiersma

  24 september 2015 op 00:54

  Nieuws van de dag.
  Maar even zonder woorden.

  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2015/09/eu_top_over_vluchtelingen_1800.html

  En hij blijft geniaal:

 2. Hamoud

  24 september 2015 op 20:08

  Have fun with it!!
  “Old Europe” is a term that was used by then-U.S. Secretary of Defense Donald Rumsfeld in January 2003 to refer to European countries that did not support the 2003 invasion of Iraq, specifically France and Germany.

  When the UN Security Council discussed Iraq on February 14, 2003, the French Foreign Minister Dominique de Villepin ended his speech with the words: “This message comes to you today from an old country, France, from a continent like mine, Europe, that has known wars, occupation and barbarity. (…) Faithful to its values, it wishes resolutely to act with all the members of the international community. It believes in our ability to build together a better world.”

  The next diplomat to speak, British Foreign Minister Jack Straw, remarked: “Mr. President, I speak on behalf of a very old country, founded in 1066 by the French

  Rumsfeld made fun of his statement shortly before a 2005 diplomatic trip to Europe. “When I first mentioned I might be travelling in France and Germany it raised some eyebrows. One wag said it ought to be an interesting trip after all that has been said. I thought for a moment and then I replied: ‘Oh, that was the old Rumsfeld.

  The phrase continued to be used after Rumsfeld’s tenure. In a March 2009 speech to the United States Congress, British Prime Minister Gordon Brown said “There is no old Europe, no new Europe. There is only your friend Europe,” which The Boston Globe called “an oblique shot at” Rumsfeld

  In 2011; Rumsfeld claims he “was amused by the ruckus” when the term became debated!.

  In his satirical 2004 book America ( The book) John Stewart describes Old Europe (United Kingdom, Germany, France, Italy, Spain, Portugal, Netherlands, Belgium, Luxembourg and Switzerland) as follows:

  “…Old Europe, a once-dominant region now reduced to sucking at the geopolitical teat of [America]… they spent the better part of the last millennium conquering the world and taking the good stuff home with them… And what do they get for their troubles? Ungrateful colonies demanding their independence. And after you taught them how to play cricket!… They’ve banded together to form a powerful coalition – the European Union – that will once again propel Europe to its rightful place amongst the world’s most powerful… Wait, where’s Belgium going?… We wanted to show you the new logo…”

 3. Keu

  24 september 2015 op 22:00

  Wiersma, je bent een plaag en een gesel. Snap je dat mensen dat niet fijn vinden?

 4. Keu

  24 september 2015 op 22:03

  Stomme sadist die je bent.

 5. Keu

  24 september 2015 op 22:06

  Laat je helpen.

 6. Keu

  24 september 2015 op 22:36

  Door mij

 7. Keu

  24 september 2015 op 22:47

  Weet je, dat je een sadist bent is op zich niet zo erg. Maar het moet wel in overleg.

 8. Keu

  24 september 2015 op 22:48

  Nou ja, we hebben het er later wel weer eens over.

 9. Wiersma

  25 september 2015 op 01:25

  @ Keu: Hahahahaha!!!

  Maar heb je nou echt 48 minuten nodig gehad om 6 korte zinnetjes op te schrijven??

  Keu man, kom eens op met dat noodhulp programma van je.
  Ben zeer benieuwd. Ten eerste naar mijn ‘ziektebeeld’ uiteraard, en ten tweede naar jouw ‘oplossing’. Moet ik alvast gaan sparen voor dure exclusieve medicijnen en experimentele behandelmethoden (waarvan sommige zeer controversioneel) of kun je het af met langdurige psychologische sessies?

  Want ja, je moet wel totaal gestoord zijn als je naar gewone mainstream media sites linkt. Of naar een comedian.
  Da’s toch nie normaal man!

  Mag ik mijn arabische tolk dan ook meenemen?

  Want best handig hoor. Weet je tenminste wat er echt gaande is, en niet dat happy kitten/kleuternieuws wat jullie daar in NL voor de kiezen krijgen.

  Maar ik zat laatste dagen al te denken aan zelfcensuur hoor.
  Dat zijn de eerste verschijnselen van self-healing al he?

  “Steek eens wat vaker een bloemetje in de AK47 van een jihadist”.
  Dat soort maakbaarheidsidealen, daar droom ik nou van.

  Alles is liefde! Toch?

  Klopt. Alleen houdt de één van een vrouw, de ander van een mannetje, weer een ander van God, weer een ander van Allah, weer een ander van de hemel, weer een ander van het paradijs, weer een ander van goed doen, weer een ander van slecht doen , weer een ander van controle, weer een ander van gecontroleerd worden, dus uiteindelijk is LIEFDE het kwaad!

  Maar goed. Kom maar op met je rehabiliterings programma.
  Wordt het Guantanoma bay of Siberie?
  Dit ivm met zomer- of winterkleding in mijn koffertje.

  ———————————————
  All truth passes through three stages.
  First, it is ridiculed.
  Second, it is violently opposed.
  Third, it is accepted as being self-evident.

  Arthur Schopenhauer, German philosopher (1788 – 1860)
  ———————————————–

 10. Wiersma

  25 september 2015 op 01:32

  @ Hamoud: Amerika is (al) helemaal geen land meer: het is een bedrijf. Het ene moment zijn ze CEO van Halliburton (olie, wederopbouw, wapens, toelevering), het andere moment zijn ze secretary of state of vicepresident of zo.

  Gevangenissen daar zijn beursgenoteerd. Vandaar ook bizarre straffen op het roken van een jointje: tien jaar cel.
  Lees: tien jaar gratis slaaf.

  In de eu is dit vooralsnog ondenkbaar. Met de nadruk op ‘vooralsnog’.

  Herken de psychopaten, herken de predators. Herken hun businessmodellen. Herken hun patronen.

 11. ﳌeتk ﳌeتk ﳌeتk

  25 september 2015 op 09:56

  https://youtu.be/dAsZv2Oz8c8

 12. Keu

  25 september 2015 op 11:38

  Een directe oplossing: neem 48 minuten voor elke zes zinnen. Je zult snel verbetering zien.

 13. Keu

  25 september 2015 op 19:31

  Lukt het wat?

 14. Keu

  25 september 2015 op 19:51

  Wat ik was vergeten te melden. Ik ken en hou van mensen met een handicap. Laat me dat illustreren met een filmpje. Want jij houdt van filmpjes. Tenminste, je plaatst zie hier. (Te pas en te onpas zegt de cynicus in mij dan, maar dat terzijde)

Laat een reactie achter

(verplicht)

(verplicht, wordt nooit weergegeven)