If you were a carpenter

Slide1

16 Reacties »

 1. Wiersma

  25 september 2015 op 01:59

  Als ik een timmerman was, zou ik ws veel timmeren.
  Als ik een hamer was, zou elk probleem er uitzien als een spijker.

  Of anders

  http://www.dumpert.nl/mediabase/1103431/21c63148/rembo_en_rembo_timmerman.html

 2. Hamoud

  25 september 2015 op 11:22

  Voor een buitenlander is het beeld anders dan dit van Europeaan of Amerikaan!. Voor mij de beide Systemen zijn dezelfde en beiden zijn gebaseerd op de een en dezelfde grondslag!.Zijn de beide oneens over iets?. Dan over de buit en hoe moet die gedeeld worden. Waar ligt de buit? Gedeeltelijk in het gebied waar ik zelf vandaan ben gekomen!!.
  Het gebied waar ‘wilde, barbaarse’ volken met hun ‘GEWELDDADIGE CULTUUR’ wonen! Zijn ze mensen?!. Oh nee die zijn niet, zo stelde en nog steeds stelt de witte man, de ARIËR vast. Hij is de MENS en hij is de CULTUUR.. de BESCHAVING en de GROOTHEID!

  Nee Hitler was de eerste noch de laatste ARIËR geweest in die ongeëvenaard ‘menselijke beschaving’?!. Nee hij was alleen maar een herziende versie. Precies zoals de Amerikanen, de klein kinderen van de Europeanen, eigen versie ontwikkeld hebben.

  Het is goed om (nog maal) de blog van Huub van 6 september te gaan lezen. Voedzaam en leerzaam is het ongetwijfeld even het beeld van je eigen ‘CULTUUR’ als Europeaan onder ogen te zien!.
  Kwestie van platlullen is het verhaal van vrijheid!!. Vrij zijn?. Van wat precies en ten opzichte van wat?. Volle borsten en lege harten.

  Zeker is mijn ervaring wat vrij zijn betreft niet uniek maar blijft MIJN ervaring als iemand van ruim twintig jaar gevangen te zijn in een vieze kleine cel!! Alleen in het donker met riolering, pijn, bloed en nog kruipende beestjes!!. Tegen het ontmenselijk zijn moest ik vechten, dat is de enige wat ik werkelijk heb, MIJN MENS en geloof ik dat iedere ieder moet eerst zijn mens kennen alvorens hij/zij over de waarden van het mens zijn mag prediken!!
  Mijn excuses alvast dat ik over mezelf gepraat heb.

 3. Keu

  25 september 2015 op 20:21

  Toch wel apart, die kropfoto’s. Jij lijkt op Youp en ik lijk op Lee van Cleef.

 4. Huub Mous

  25 september 2015 op 20:35

  Youp van ’t Hek? Ik zie het niet, maar misschien is dat mijn blinde vlek. En die gelijkenis tussen jou en Lee van Cleef zie ik ook niet. Volgens mij lijk jij nergens naar. Jouw kop is wat de filosoof Leibniz noemde: een monade.

 5. Wiersma

  25 september 2015 op 21:13

  Die kop van Keu? Dat is toch een Modern Art Masterpiece?

  Maar dan. In Koudum hebben ze het even helemaal goed begrepen!
  Kleine moeite en (onbewust?) super promotie voor de friezen en friesland. Goed gedaan jongens, hulde!

  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2015/09/het_grote_gulden_geenpeil_topic.html

  Oh ja, en als u daar dan toch bent teken dan ook even teken.geenpaal.nl

  Das iets met democratie en zo. En dat is dan weer iets uit een ver verleden. Dat u als burger nog iets van invloed had op dingen in de maatschappij en zo, en die roestige ijzeren paal nog niet tussen uw billetjes was gedrukt tot aan uw slokdarm.

  Oh wacht, ik vergiste me, het moet natuurlijk
  teken.geenpeil.nl zijn.

 6. Keu

  25 september 2015 op 21:14

  Monade, dat moet ik even opzoeken

 7. Keu

  25 september 2015 op 21:17

  Licht me bij Huub, jij weet waar je het over hebt en internet verschaft net iets teveel info

 8. Wiersma

  25 september 2015 op 21:23

  Hamoud man!!

  20 jaar cel? Dat is geen kattepis!
  Je hoeft niet te antwoorden hoor, maar voor welk feit zat je?
  Wat was de aanklacht?

  En in welk land zat je vast?

  En nogmaals, voel je absoluut niet bezwaard om niet te antwoorden, privacy first, maar je kunt je voorstellen dat ik en wellicht anderen toch wel nieuwsgierig zijn waarom je zolang in een vies hok hebt moeten vertoeven….

 9. Keu

  25 september 2015 op 21:23

  En ja, jullie lijken best wel een beetje op elkaar. Jij en Youp.

 10. Keu

  25 september 2015 op 21:26

  Ah W is online. Heb je mijn instructies meegekregen?

 11. Keu

  25 september 2015 op 21:30

  Vergeet niet W, je vroeg mij om hulp. Ik ben hier niet om jou te plagen.

 12. Keu

  25 september 2015 op 21:34

  6 in 48 is misschien wat te hoog gegrepen. Je kunt het opbouwen. 6 in 5, daarna 6 in 10 en, nou ja je begrijpt het wel.

 13. Huub Mous

  25 september 2015 op 21:40

  Gedver, Youp! Jij lijkt toch ook niet op Freek de Jonge!

 14. Keu

  25 september 2015 op 21:57

  Nou, soms wel. Ik zou daar best wel een leuke anekdote over kunnen vertellen. Maar nou maar even niet, ik ga naar bed.

 15. Keu

  25 september 2015 op 22:08

  Bij wijze van nachttzoen: W, je bent goed bezig. En ik hou ook van jou Huub. Huub de man.

 16. Wiersma

  26 september 2015 op 01:27

  Oh ja, ik was even vergeten dat mijn aanwezigheid hier op Huub’s blog in feite alleen maar een schreeuw om hulp van Keu was.
  ‘The Scream’ from Wiersma zeg maar.

  Maar een beetje patroon herkenner had dit uiteraard allang ingezien.

  Nu ik nog.

  Het kan ook zijn dat ik dit morgen weer vergeten ben. Want ja, er was iets mis met mijn korte termijn… ehm.. geh… geheug… nou ja korte termijn IETS.

  Lange termijn ‘iets’ is niks mis mee, zo weet ik nog voordat ik meercellig was en menselijke vormen had, dat ik de snelste zwemmer was van wel tienmiljoen andere broertjes en zusjes.

  Wat er van hullie geworden is, is mij niet bekend.
  We schreven ook nooit, stuurden geen kaartjes, belden nooit, maar ja dat was ook voor het mobiele tijdperk.

Laat een reactie achter

(verplicht)

(verplicht, wordt nooit weergegeven)