Soleil d’hiver ou d’été

Slide1 09-14-40

1 Reactie »

 1. Wiersma

  7 augustus 2015 op 02:16

  Sorry jonges,

  Leuker kan ik het niet maken. HELAAS.
  Maar ze geven het domweg zelf toe.
  Patroon herkenning, kan het niet genoeg benadrukken.

  Bent u lekker op verkansie en wilt u ff geen geo-politiek aan uwe kop? Kijk dan maar beter niet.
  Bent u meer het type van ‘een leven lang leren, ook al is het verkansie’, kijk dan maar beter wel.

  Regeren is vooruitzien he?
  En zij die het meest ver in de toekomst kijken zijn toevallig ook vaak degenen die zich evolutionair het meest weten aan te passen.
  En overleven dus.

  Herken de psychopaten.

  ‘Europa bestemd voor slagveld’.
  http://www.youtube.com/watch?v=8I_Ur4jHmrM

Laat een reactie achter

(verplicht)

(verplicht, wordt nooit weergegeven)


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function show_subscription_checkbox() in /srv/home/huubmousnl/domains/huubmous.nl/htdocs/www/wordpress/wp-content/themes/huubmousv4/comments.php:84 Stack trace: #0 /srv/home/huubmousnl/domains/huubmous.nl/htdocs/www/wordpress/wp-includes/comment-template.php(1554): require() #1 /srv/home/huubmousnl/domains/huubmous.nl/htdocs/www/wordpress/wp-content/themes/huubmousv4/single.php(22): comments_template() #2 /srv/home/huubmousnl/domains/huubmous.nl/htdocs/www/wordpress/wp-includes/template-loader.php(106): include('/srv/home/huubm...') #3 /srv/home/huubmousnl/domains/huubmous.nl/htdocs/www/wordpress/wp-blog-header.php(19): require_once('/srv/home/huubm...') #4 /srv/home/huubmousnl/domains/huubmous.nl/htdocs/www/index.php(4): require('/srv/home/huubm...') #5 {main} thrown in /srv/home/huubmousnl/domains/huubmous.nl/htdocs/www/wordpress/wp-content/themes/huubmousv4/comments.php on line 84