La fin du voyage

Op 17 augustus 1964 eindigde onze reis in Trier. Aangekomen op de camping, aan de rand van de stad, aan de oever van de Moezel, stak er een windhoos op, kort nadat onze tent was opgezet. De tent vloog in de lucht en er bleef weinig meer van over dan wat flarden. Drie caravans om ons heen werden ook door de wind meegesleurd. Er vielen geen gewonden en ook wij kwamen met de schrik vrij. We hebben de restanten van de drijfnatte tent opgerold en een goed heenkomen gezocht in een plaatselijk hotel, waar we een broodmaaltijd op de kamer gebruikten. De volgende dag reden we linea recta naar huis. De verzekering betaalde de schade. Mijn vader kocht een nieuwe tent bij Neef Sport in de Raadshuisstraat. Het volgend jaar gingen we wederom naar Spanje met opnieuw als eindpunt Granada. Daarna was het afgelopen. Mijn vader overleed op 8 mei 1966, 68 jaar oud. Mijn moeder leefde nog tot 19 februari 1989. Zij werd 83 jaar.

 

 

Laat een reactie achter

(verplicht)

(verplicht, wordt nooit weergegeven)