Silvia Steiger in Belvédère

unnappppppppppppmed

UPDATE 21.07 UUR: Ingezonden door Josse de Haan

JOSSE SILVIA

UPDATE 21.19 UUR:

CIMG2831

 

4 Reacties »

 1. josse de haan

  17 februari 2015 op 23:23

  Drie van deze conceptuele objecten van Silvia in een driehoek opgesteld – elk een 10 meter hoog of meer – met die markante ogen en rollende knikkers bewegend op zonneënergie op de Sophialaan tegenover het station in Leeuwarden in plaats van die 19e eeuwse gelikte Afkes tweetal – kitschkinderen in de mist zouden niet misstaan als iconen voor Lwd18.

 2. Huub Mous

  17 februari 2015 op 23:29

  Jazeker…… met als titel: TEARS IN HEAVEN!

 3. josse de haan

  17 februari 2015 op 23:39

  Maak er dan dadelijk maar de 7e hemel van – lijkt me wel een uitdaging voor Leeuwarden.

 4. zuurdesem

  18 februari 2015 op 16:40

  lekker blijven knikkeren Huub.

Laat een reactie achter

(verplicht)

(verplicht, wordt nooit weergegeven)


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function show_subscription_checkbox() in /srv/home/huubmousnl/domains/huubmous.nl/htdocs/www/wordpress/wp-content/themes/huubmousv4/comments.php:84 Stack trace: #0 /srv/home/huubmousnl/domains/huubmous.nl/htdocs/www/wordpress/wp-includes/comment-template.php(1554): require() #1 /srv/home/huubmousnl/domains/huubmous.nl/htdocs/www/wordpress/wp-content/themes/huubmousv4/single.php(22): comments_template() #2 /srv/home/huubmousnl/domains/huubmous.nl/htdocs/www/wordpress/wp-includes/template-loader.php(106): include('/srv/home/huubm...') #3 /srv/home/huubmousnl/domains/huubmous.nl/htdocs/www/wordpress/wp-blog-header.php(19): require_once('/srv/home/huubm...') #4 /srv/home/huubmousnl/domains/huubmous.nl/htdocs/www/index.php(4): require('/srv/home/huubm...') #5 {main} thrown in /srv/home/huubmousnl/domains/huubmous.nl/htdocs/www/wordpress/wp-content/themes/huubmousv4/comments.php on line 84