Ik blog, dus ik besta.

109:24:48 Armstrong: That’s one small step for (a) man; one giant leap for mankind. (Long Pause) [As Andrew Chaikin details in A Man on the Moon, after the flight Neil said that he had intended to say “one small step for a man”. Andy and I agree that the flow of the dialog at this point in the tape suggests that Neil forgot to say the “a” and that there is little likelihood that the “a” was lost in transmission.]

Afbeelding(5).jpg

Of je een eerste stap zet op de maan, zo voelt het om deze eerste woorden te typen op mijn eigen weblog. De vormgeving is niet van mijzelf, maar van mijn zoon Jurriaan (zie foto). Ik heb er nooit aan willen beginnen, maar nu ben ik dan toch bekeerd tot geregistreerd weblogger, waarschijnlijk nummer 1.987.345 in Nederland. Ik zal proberen elke dag trouw mijn taak te vervullen, ook als ik niets te melden heb. Ik blog, dus ik besta.

Laat een reactie achter

(verplicht)

(verplicht, wordt nooit weergegeven)