Met AT5 in de Banstraat

Schermafbeelding 2016-03-11 om 18.39.29

Schermafbeelding 2016-03-11 om 18.37.18Zie ook HIER

2 Reacties »

 1. Paul Welling

  12 maart 2016 op 17:22

  Beste Huub,
  Ik heb de uitzending over de Banstraat bij AT 5 bekeken. Ik kan me voorstellen, dat je na afloop een katterig gevoel had. Ik vond, dat de verslaggever wel erg veel zelf aan het woord was en zijn gasten niet liet vertellen over de Banstraat. Wat was de toegevoegde waarden van uitvoerig bij iemand thuis rondkijken?
  Ik heb jou nauwelijks aan het woord gehoord. Jammer
  Paul

 2. Huub Mous

  12 maart 2016 op 17:35

  Beste Paul, het format van het programma laat weinig ruimte voor wat langere verhalen. Ik kende het programma, dus ik wist waaraan ik begon. Ik had dan ook geen katterig gevoel na afloop. Integendeel. Wel was het jammer dat ik jouw mooie verhaal over La Carte du Tendre uiteindelijk niet kwijt kon. Ik had nota bene een kopie van La Carte du Tendre meegenomen om het verhaal goed te kunnen vertellen. Zo zijn er meer verhalen uiteindelijk niet aan bod kunnen komen, zoals mijn eigen anekdote (plus cartoon) van de verhuiswagen van Wed. Sauer. Ook die cartoon had ik bij me. Het programma wordt in één keer opgenomen zonder montage of coupures. Ik kon het dus ook niet alsnog vertellen. Al met al was het een wonderlijke ervaring om even terug te zijn op deze plek. Heden en verleden vloeiden ineen, alsof ik een reiziger in de tijd was in een wereld van herinneringen. Jouw verhaal over La Carte du Tendre zal daar wat mij betreft voor altijd bij blijven horen.

Laat een reactie achter

(verplicht)

(verplicht, wordt nooit weergegeven)