Dingly Boys in Andere Tijden

Slide1

‘Voor het geschiedenisprogramma Andere Tijden probeer ik een uitzending op poten te zetten over de Dingly Boys uit Leeuwarden in de jaren zestig. Een probleem: ik heb nog geen Dingly boy kunnen vinden. Op uw site kwam ik een verhaal tegen ‘Folkertsma en de Dingly Boys’, uit 2010. Wellicht kunt u mij helpen in mijn zoektocht?’

Dit mailtje kreeg op 20 januari j.l. toegestuurd van Hasan Evrengün, redacteur van het programma Andere Tijden van NTR Televisie. Alweer kwamen de jaren zestig op mijn pad. Wat de huidige woon- en verblijfplaats van de Dingly Boys betreft, heb ik hem helaas niet verder kunnen helpen. Wel heb ik hem verwezen naar het HCL, waar – vijf jaar geleden alweer – een tentoonstelling was te zien over Langharig Leeuwarden in de jaren zestig. Het lijkt wel of iedereen opeens met de jaren zestig bezig is. Nogmaals, met mijn boek De Fries die in de toekomst sprong val ik met mijn neus midden in een hype. Morgen is de uitzending van Andere tijden. Mijn blog Folkertsma en de Dingly Boys is HIER te zien.

ZIE:  HIER en HIER

Laat een reactie achter

(verplicht)

(verplicht, wordt nooit weergegeven)


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function show_subscription_checkbox() in /srv/home/huubmousnl/domains/huubmous.nl/htdocs/www/wordpress/wp-content/themes/huubmousv4/comments.php:84 Stack trace: #0 /srv/home/huubmousnl/domains/huubmous.nl/htdocs/www/wordpress/wp-includes/comment-template.php(1554): require() #1 /srv/home/huubmousnl/domains/huubmous.nl/htdocs/www/wordpress/wp-content/themes/huubmousv4/single.php(22): comments_template() #2 /srv/home/huubmousnl/domains/huubmous.nl/htdocs/www/wordpress/wp-includes/template-loader.php(106): include('/srv/home/huubm...') #3 /srv/home/huubmousnl/domains/huubmous.nl/htdocs/www/wordpress/wp-blog-header.php(19): require_once('/srv/home/huubm...') #4 /srv/home/huubmousnl/domains/huubmous.nl/htdocs/www/index.php(4): require('/srv/home/huubm...') #5 {main} thrown in /srv/home/huubmousnl/domains/huubmous.nl/htdocs/www/wordpress/wp-content/themes/huubmousv4/comments.php on line 84