Lichaamstaal

Slide1

‘Huub, prachtig verhaal, echter een foutje, ik geneer me heel beslist nergens voor, het artikel en  de foto bewaar ik dan ook nog trots in mijn archief, met vele andere artikelen uit die tijd. Het was geweldig mijn oude kunstmaatjes weer eens te zien en bevestigd te krijgen dat het een unieke periode is geweest en niet alleen maar een nostalgische herinnering. Ik blijf strijdbaar, ook al is het hier in de polder vechten tegen de bierkaai. Lelystad is uitgeroepen tot amateurstad van Nederland en onze cultuurwethouder en burgemeester zijn daar heel trots op …..!?? Mijn voeding vind ik buiten Lelystad, maar toch is hier een kleine groep kunstenaars die museale tentoonstellingen hebben gemaakt, in een oude loods op het industrieterrein. Kijk op facebook of website van LOODS32. Ik blijf hoop houden, o ja heb nog een leuke foto van ons samen, in het HCL, daarin zie je heel goed aan de lichaamstaal hoe onze verhouding tot elkaar is. Heb geen mail adres van je om hem te sturen, ook zou ik Jan de Boer graag een kaartje sturen met een groet, ook daarvan geen adres helaas, met groet Martine.’

Reactie van Martine Bakker op mijn blog Afwezigheid

Laat een reactie achter

(verplicht)

(verplicht, wordt nooit weergegeven)