Het gevoel van Vesoul

2010_huubhuub2

4 Reacties »

 1. Wiersma

  17 september 2015 op 04:11

  Huub man. Jakkes Brel is toch geen muziek man. Dat is meer iets van ‘emotie’, iets voor wieven, maar welke weten we niet want we verstaan er geen flikker van.

  Kijk. Daar trek je geen massa publiek mee tegen 2018.

  Ongezien een ander idee. Old meets new.
  Classic meets pop.

  https://www.youtube.com/watch?v=WyV4wisldbs

  of anders:

  https://www.youtube.com/watch?v=WyV4wisldbs

  Maar hoe dan ook: geen slecht idee voor 2018 om fusions te maken tussen pop, klassiek, kunst en wetenschap.

 2. Wiersma

  17 september 2015 op 04:13

  Pfff.. doodvermoeiend dat YT:

 3. Hamoud

  17 september 2015 op 20:12

  Wiersma!! nog even over der armoede bestrijding

  ‘Vanaf de jaren ’60 tot ongeveer ’90 was ontwikkeling gericht op structurele veranderingen om de bestaande ongelijkheid te verminderen en emancipatie te bevorderen. Ook herverdeling van rijkdom stond toen op de agenda. Vanaf de jaren ’90 krijgt het ontwikkelingsdiscours een andere interpretatie, namelijk de bestrijding van armoede’.
  waarom?!.omdat : “de armoedebestrijding die door de internationale instellingen wordt bepleit doet geenszins afbreuk aan het neoliberale denken van de afgelopen twintig jaar.” ….“Het verhaal over de armoede wordt mogelijk en zelfs noodzakelijk gemaakt door het verhaal over de mondialisering
  Francine Mestrum, Globalisering en de Armoede

  Dus dertig jaar ‘vechten’ de machtigste landen der wereld met de arme landen voor structurele veranderingen om de bestaande ongelijkheid te verminderen en emancipatie te bevorderen!!!!

  Maar toch die stomme en domme armen willen er niet mee werken en zoeken ze steeds naar de meest destructieve hobby’s en dromen zoals onafhankelijkheid, zelfbeschikking en nog oorlogen, staatgrepen en degelijk.

 4. Wiersma

  19 september 2015 op 00:21

  Hamoud!! Ik had al eerder een antwoord gepost, maar die werd niet geplaatst. In het kort: ik heb weinig verstand of kennis van armoedebestrijding ed.

  En over Francine Mestrum, Globalisering en de Armoede:

  https://www.marxists.org/nederlands/walry/2002/2002armoede.htm

  Interessant, maar momenteel ff véél…

  Docu van Robert Reich waar ik op doelde:

  ‘Econoom en schrijver Robert Reich legt haarscherp uit waardoor de ongelijkheid tussen arm en rijk in de Verenigde Staten de laatste jaren is toegenomen. Deze ongelijkheid is volgens hem de oorzaak van de economische problemen in de afgelopen dertig jaar. Er gaat zoveel geld naar een kleine groep mensen met topinkomens, dat de middenklasse niet meer genoeg verdient om de economie draaiende te houden. De meeste huishoudens hebben enorme schulden. Tegelijkertijd verdient 1 procent van de inwoners meer dan 20 procent van het nationale inkomen. Dit heeft volgens Reich niet alleen effect op de Amerikaanse economie maar op ook de democratie.’

  https://youtu.be/UxADtyzvjJk

Laat een reactie achter

(verplicht)

(verplicht, wordt nooit weergegeven)