Bij deze …

Slide1

3 Reacties »

 1. eddy drost

  27 december 2015 op 18:30

  Jullie ook een gelukkig nieuwjaar!
  Nog goeie voornemens?…-:)

 2. Hamoud

  27 december 2015 op 19:39

  Niet vergeten en zeker niet in die HEILIGE dagen!!

  http://1.bp.blogspot.com/-XQrAMk5e30I/VoAb-wUP-cI/AAAAAAAAGqQ/57VoqE88xdk/s1600/CW1w3PBWsAAxL9q.jpg

  Glueck, Nelson. “An Archaeologist Looks at Palestine”. National Geographic Magazine, December 1947. Pages 739-752.

 3. silvia steiger

  27 december 2015 op 23:11

  Hm, ook jullie wens ik het allerbeste voor het nieuwe jaar!
  Je bent echt met een kunstwerk bezig, Huub,- wat je Blog betreft= nog vele jaren…
  hartelijk Silvia Steiger

Laat een reactie achter

(verplicht)

(verplicht, wordt nooit weergegeven)


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function show_subscription_checkbox() in /srv/home/huubmousnl/domains/huubmous.nl/htdocs/www/wordpress/wp-content/themes/huubmousv4/comments.php:84 Stack trace: #0 /srv/home/huubmousnl/domains/huubmous.nl/htdocs/www/wordpress/wp-includes/comment-template.php(1554): require() #1 /srv/home/huubmousnl/domains/huubmous.nl/htdocs/www/wordpress/wp-content/themes/huubmousv4/single.php(22): comments_template() #2 /srv/home/huubmousnl/domains/huubmous.nl/htdocs/www/wordpress/wp-includes/template-loader.php(106): include('/srv/home/huubm...') #3 /srv/home/huubmousnl/domains/huubmous.nl/htdocs/www/wordpress/wp-blog-header.php(19): require_once('/srv/home/huubm...') #4 /srv/home/huubmousnl/domains/huubmous.nl/htdocs/www/index.php(4): require('/srv/home/huubm...') #5 {main} thrown in /srv/home/huubmousnl/domains/huubmous.nl/htdocs/www/wordpress/wp-content/themes/huubmousv4/comments.php on line 84