Nieuw boek

plaat

NIEUW BOEK HUUB MOUS

Van schrijver en spreker op ons symposium van voorjaar 2013, Huub Mous, verschijnt eind dit jaar zijn nieuwe boek Modernisme in Lourdes, Gerard Reve en de secularisering, over de jaren zestig, psychoses en mystiek, Gerard Reve, Jung en nog veel meer. U kunt dit nu reeds zonder portokosten bestellen door een mail te sturen naar Huub Mous:

huub [apenstaart] huubmous [punt] nl

Uit: de nieuwsbrief van de Stichting Psychiatrie & Filosofie

PS: Vandaag werd bekend dat ik op zaterdag 14 december a.s. om 15.00 uur in het OBA in Amsterdam – waar het Gerard Reve Museum is gevestigd –  een lezing zal geven over mijn boek. Hierbij zullen ook filmfragmenten worden vertoond uit de documentaire-reeks van Jef Rademakers over Gerard Reve en de Mariaverering.

 

Laat een reactie achter

(verplicht)

(verplicht, wordt nooit weergegeven)