Zurige bloggers

( voor vergroting even klikken op het artikel)

Van mijn trouwe lezer Sjoerd S. Osinga kreeg ik bovenstaand artikel toegestuurd. Jacob Haagsma legt namens de LC de loper uit voor Henk Keizer. Geen woord van kritiek van Jacob, alleen meelijwekkend zelfbeklag van Henk. ‘We hebben fouten gemaakt, stomme blunders’. Tja, dat kun je wel zeggen. De gehele Gemeenteraad en zowat de voltallige Staten hebben dat inmiddels ook geconstateerd. Maar het ligt natuurlijk wel aan die ‘zure bloggers’ die niet weten waar ze het over hebben. Welke bloggers, meneer Keizer? Rugnummers wil ik zien! Henk gaat het wat kalmer aandoen. ‘Ik wil minder in beeld,’ zegt hij. Dat is nogal wiedes, want hij is op een zijspoor gezet. De Gemeente Leeuwarden gaat voortaan de kar trekken, tot 1 april tenminste. Het is dat Henk een contract voor drie jaar op zak heeft, anders mocht hij voorgoed op Terschelling achterblijven. Welke oen heeft deze minkukel destijds voorgedragen voor deze functie? Ik weet het, maar ik hou mijn mond. In de twee jaar dat Henk hier rondloopt op het vasteland, heeft hij weinig vrienden weten te maken. Slechts 51 staan er op zijn Facebook, onder wie natuurlijk Abe de Vries, want die waait mee met alle winden (als het maar schuift). En natuurlijk: Jan de Waard! Hij mag straks de dossiers van Henk overnemen als nieuwe projectmanager van Ljouwert 2018. Henk mag alleen nog zakkies plakken en de logo’s verwisselen. Voortaan ook geen snoepreisjes meer voor Henk. Het was vast een eenzame Kerst daar op dat winderige eiland.

1 Reactie »

  1. find out here

    5 november 2015 op 01:13

    find out here

    huubmous.nl » Zurige bloggers

Laat een reactie achter

(verplicht)

(verplicht, wordt nooit weergegeven)