Het gele leren jasje van Jannewietske

Racties op mijn log:  Abe is niet gekapitteld:

ELVIS:

Beste Andries, man en paard: een maand of wat geleden kwamen er diverse reacties op het stuk van Huub getiteld: Romeo en Julia. Onder meer ging dat over de relatie tussen wethouder Deinum en gedeputeerde de Vries. De reacties waren niet allemaal even positief voor de beide volksvertegenwoordigers. Deinum brieste diezelfde avond dat hij ‘die’ Veldman had opgedragen om de pagina gvd per onmiddellijk te verwijderen van Liwwadders, hij voegde eraan toe dat hij (Veldman) anders heel hard kon fluiten naar zijn subsidie voor de Bres. Nou roept Deinum wel eens meer iets dat met een korreltje zout genomen moet worden, is bovendien niet eens degene die gaat over de subsidiepot voor de Bres, maar toch. De pagina was wel direct verdwenen. Ook de reacties daarna, van mensen die zich afvroegen hoe het kon dat hun kritische noten zomaar werden verwijderd, werden ook weer binnen enkele minuten verwijderd. Ik vond dat raar en ook wel zorgelijk. Hebben we eindelijk een wethouder die wat in zijn mars heeft, geeft Liwwadders hem de kans om uit te groeien tot de eerste de beste PvdA regent.

ANDRIES:

Het briesen van Deinum heeft mij niet bereikt. Onzin. 2. Zie mijn reactie van 21.31 u. En, Huub heeft het al eerder genoemd: het bericht – met de reacties – is gewoon te vinden op uw computer.

IK:

‘Het briesen van Deinum heeft mij niet bereikt.’ Dat is pure poëzie. Het lijkt wel een citaat uit de Ilias van Homerus. Ik had die reacties op Liwwarders nooit gelezen. Ze maken me wel nieuwsgierig. Waar is dat gele leren jasje van Jannewietske uiteindelijk gebleven? En wat is de X-factor van Restaurant Beluga in Maastricht? Dat zijn vragen die in mijn kop blijven rondspoken. Wij missen duidelijk een Boulevard-programma bij Omrop Fryslân. Die waren hier bovenop gedoken.

Laat een reactie achter

(verplicht)

(verplicht, wordt nooit weergegeven)