Thanks!

Zaterdag j.l. 18.00 uur, vanuit de rondvaartboot in Amsterdam

Bij deze wil ik iedereen heel hartelijk danken voor de tsunami aan felicitaties, die niet alleen mijn tijdlijn op Facebook, maar ook mijn mailbox overspoelde. Al met al waren het meer dan honderd. Teveel in ieder geval om iedereen persoonlijk dank te kunnen zeggen.  Mede hierdoor was mijn verjaardag een waar feest. 

Gisteren reed ik terug naar Leeuwarden. Ik zou eerst nog naar Arnhem langs mijn zus Mariet, maar het treinverkeer tussen Amsterdam en Utrecht was gestremd wegens werkzaamheden. Vandaar dat ik omreed via Amersfoort. Tussen Bilthoven en Utrecht schreef ik onderstaand gedichtje.

Voor haar 

Tussen Bilthoven en Utrecht
raast de trein ’t Gooi voorbij.
Verloren woorden zijn weer terecht.
Ik schrijf nu met een schone lei.

Ook poëzie is maar een woord,
zes letters slechts met wat gevoel.
Ik hoor heel zacht wat ik bedoel:
Mijn ziel hangt buitenboord.

Reageren is niet mogelijk.