Niemand heeft je ooit gezien

binnewerk

Zo ziet een nog ongeboren boek er uit. Vanochtend kreeg ik deze foto toegestuurd van Louw Dijkstra van Uitgeverij Wijdemeer. Het wordt een kloek boek, dat kun je nu al zien. De Fries die in de toekomst sprong. Nog even en zijn toekomst gaat beginnen ! Wie de bevalling wil bijwonen, zie hier.

1 Reactie »

  1. arme Helga, arme wij

    9 maart 2016 op 19:37

    https://www.youtube.com/watch?v=mXVJp_E2arU

Laat een reactie achter

(verplicht)

(verplicht, wordt nooit weergegeven)


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function show_subscription_checkbox() in /srv/home/huubmousnl/domains/huubmous.nl/htdocs/www/wordpress/wp-content/themes/huubmousv4/comments.php:84 Stack trace: #0 /srv/home/huubmousnl/domains/huubmous.nl/htdocs/www/wordpress/wp-includes/comment-template.php(1554): require() #1 /srv/home/huubmousnl/domains/huubmous.nl/htdocs/www/wordpress/wp-content/themes/huubmousv4/single.php(22): comments_template() #2 /srv/home/huubmousnl/domains/huubmous.nl/htdocs/www/wordpress/wp-includes/template-loader.php(106): include('/srv/home/huubm...') #3 /srv/home/huubmousnl/domains/huubmous.nl/htdocs/www/wordpress/wp-blog-header.php(19): require_once('/srv/home/huubm...') #4 /srv/home/huubmousnl/domains/huubmous.nl/htdocs/www/index.php(4): require('/srv/home/huubm...') #5 {main} thrown in /srv/home/huubmousnl/domains/huubmous.nl/htdocs/www/wordpress/wp-content/themes/huubmousv4/comments.php on line 84