Thanks !

Een beetje beduusd van alle felicitaties voor mijn 68ste verjaardag kan ik niet anders zeggen dan: Thanks!

Ik ben ontroerd. We zullen doorgaan!

2 Reacties »

 1. Hamoud

  1 december 2015 op 22:38

  God/Allah moge je zegenen Huub Mous!.
  Hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag en keep in mind that I do love your heart!!

 2. Prescilla

  3 december 2015 op 18:52

  Ach Huub,
  Neem mij niet kwalijk dat ik niet wist dat je jarig was.
  Als nog van harte.
  Jouw blog is het enige dat ik ken in Fryslan dat een beetje bevrijdend werkt op mij en daarom door mij geraadpleegd wordt. Ik weet, dat onze hobby’s wat uiteenlopen. Maar toch kan ik het niet nalaten je blog regelmatig te raadplegen.
  Ik hoop dat je het nog lang mag volhouden om wat verfrissing te bieden.

Laat een reactie achter

(verplicht)

(verplicht, wordt nooit weergegeven)


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function show_subscription_checkbox() in /srv/home/huubmousnl/domains/huubmous.nl/htdocs/www/wordpress/wp-content/themes/huubmousv4/comments.php:84 Stack trace: #0 /srv/home/huubmousnl/domains/huubmous.nl/htdocs/www/wordpress/wp-includes/comment-template.php(1554): require() #1 /srv/home/huubmousnl/domains/huubmous.nl/htdocs/www/wordpress/wp-content/themes/huubmousv4/single.php(22): comments_template() #2 /srv/home/huubmousnl/domains/huubmous.nl/htdocs/www/wordpress/wp-includes/template-loader.php(106): include('/srv/home/huubm...') #3 /srv/home/huubmousnl/domains/huubmous.nl/htdocs/www/wordpress/wp-blog-header.php(19): require_once('/srv/home/huubm...') #4 /srv/home/huubmousnl/domains/huubmous.nl/htdocs/www/index.php(4): require('/srv/home/huubm...') #5 {main} thrown in /srv/home/huubmousnl/domains/huubmous.nl/htdocs/www/wordpress/wp-content/themes/huubmousv4/comments.php on line 84