L’avenir de l’homme

Schermafbeelding 2015-08-09 om 16.08.56

2 Reacties »

 1. Wiersma

  10 augustus 2015 op 03:49

  Goed. Nou vooruit dan maar, want kunst.

  http://thecreatorsproject.vice.com/nl/blog/patrick-van-der-elst-maakt-kunst-met-kutten-en-voert-daarmee-een-feministisch-debat

 2. Wiersma

  10 augustus 2015 op 04:20

  Maar om eerlijk te wezen: geo-polletiek is momenteel nogal wat belangrijker dan kunst.

  Waarom? Wel. Als Amerika niest heeft Europa de griep.

  Maarrr… ergens is er een soort van hoop?
  Ik was ervan overtuigd dat Hillary de nieuwe president zou worden.
  Waarom? Ze is de ideale puppet en psychopaat.

  Oh, u dacht nog dat Amerika een land is? Iets met democratie en zo? Hahaha, welnee man, Amerika is een bedrijf.
  En dat bedrijf heeft er -evolutionair gezien- ALLE belang bij om oorlog tussen Europa en Rusland te genereren. As we speak wordt daar hard aan gewerkt.
  Met dank aan o.a Fransje Timmerman, Rutte en NOS nog he?

  Ik bedenk ter plekke een nieuw woord: rampdebielen.
  Een rampdebiel is dus iemand die niet alleen een ramp voor zichzelf is maar een heel land of continent meesleept in zijn/haar achterlijkheid. De schade vanwege economische blokkade vanwege MH17 ramp versus Rusland is ws iets van 100 miljard voor de EU. Mede mogelijk gemaakt door Rutte en de valse krokodillentranen van Timmerfranske.

  Een rampdebiel gaat ook véél en véél verder dan hoogverraad of landverraad. En in feite hebben we het hierover.

  Kijk, tech/kennis uit Duitsland en resources uit Rusland, plus aziatische contacten,en BRICS en zo dat is een immense bedreiging voor the US.

  Maar ik geeft toe: Wiersma Heeft Weer Wat Hoop.

  En wel hierom.

  https://www.youtube.com/watch?v=PFb6NU1giRA

  Hou deze man in de gaten. Hoog Martin Luther King gehalte.
  Plus, hij kan ook nog eens wat he? Neurochirurg, geen politicus, dus deze is best in staat om een schilderijtje aan de muur te hangen.

Laat een reactie achter

(verplicht)

(verplicht, wordt nooit weergegeven)


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function show_subscription_checkbox() in /srv/home/huubmousnl/domains/huubmous.nl/htdocs/www/wordpress/wp-content/themes/huubmousv4/comments.php:84 Stack trace: #0 /srv/home/huubmousnl/domains/huubmous.nl/htdocs/www/wordpress/wp-includes/comment-template.php(1554): require() #1 /srv/home/huubmousnl/domains/huubmous.nl/htdocs/www/wordpress/wp-content/themes/huubmousv4/single.php(22): comments_template() #2 /srv/home/huubmousnl/domains/huubmous.nl/htdocs/www/wordpress/wp-includes/template-loader.php(106): include('/srv/home/huubm...') #3 /srv/home/huubmousnl/domains/huubmous.nl/htdocs/www/wordpress/wp-blog-header.php(19): require_once('/srv/home/huubm...') #4 /srv/home/huubmousnl/domains/huubmous.nl/htdocs/www/index.php(4): require('/srv/home/huubm...') #5 {main} thrown in /srv/home/huubmousnl/domains/huubmous.nl/htdocs/www/wordpress/wp-content/themes/huubmousv4/comments.php on line 84