Dieu de l’enfer ou Dieu du ciel

Slide1

2 Reacties »

 1. Wiersma

  3 augustus 2015 op 04:28

  Een oudje en een nieuwtje. Zoek de overeenkomsten, zoek de verschillen.

  http://www.liwwadders.nl/geert-mak-wat-gaan-we-dit-jaar-weer-eens-verkloten/

  http://www.liwwadders.nl/voor-sjoerd-bootsma-luidt-het-parool-helpers-weg-de-dood-of-de-gladiolen-2/

 2. tefolle

  4 augustus 2015 op 16:08

  maks

Laat een reactie achter

(verplicht)

(verplicht, wordt nooit weergegeven)


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function show_subscription_checkbox() in /srv/home/huubmousnl/domains/huubmous.nl/htdocs/www/wordpress/wp-content/themes/huubmousv4/comments.php:84 Stack trace: #0 /srv/home/huubmousnl/domains/huubmous.nl/htdocs/www/wordpress/wp-includes/comment-template.php(1554): require() #1 /srv/home/huubmousnl/domains/huubmous.nl/htdocs/www/wordpress/wp-content/themes/huubmousv4/single.php(22): comments_template() #2 /srv/home/huubmousnl/domains/huubmous.nl/htdocs/www/wordpress/wp-includes/template-loader.php(106): include('/srv/home/huubm...') #3 /srv/home/huubmousnl/domains/huubmous.nl/htdocs/www/wordpress/wp-blog-header.php(19): require_once('/srv/home/huubm...') #4 /srv/home/huubmousnl/domains/huubmous.nl/htdocs/www/index.php(4): require('/srv/home/huubm...') #5 {main} thrown in /srv/home/huubmousnl/domains/huubmous.nl/htdocs/www/wordpress/wp-content/themes/huubmousv4/comments.php on line 84