Mislukte selfie in Antwerpen

CIMG2836

Gisteren was ik de hele dag in Antwerpen. Staande langs de oever van de Schelde maakte ik deze mislukte selfie van mezelf. Op de achtergrond: de kathedraal waarop dat moment de Hoogmis aan de gang was. Er werd gepreekt over de Opstanding van de Heer, zo hoorde ik even later. Over vijf weken is het Pasen en dan legt elke kip een ei.

3 Reacties »

  1. Wiersma

    2 maart 2015 op 01:22

    Nou toch jongen, wat een ramp!
    Het is me wat zo’n halve selfie.
    En geen duckface ook nog eens… zo kom je nooit aan de vrouw!

    Maar gelukkig heb je de foto’s van die voorkant van die kathedraal nog wel? Met al dat fraaie beeldhouwwerk en zo?
    He, gelukkig maar.

    Maar a propos: ondertussen is de (r)evolutie in Frl begonnen.
    Weliswaar een evolutionaire downgrade, maar toch.

    http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2015/03/afa_fryslan_is_tuig_van_de_richel.html

    Maar verder nieuws.

    Want ik ben weer ergens achtergekomen.
    L water.

    Wel, dat medisch bureau dat onderzoek doet naar de wonderbaarlijke genezen die WETEN waarom L water geneest.

    http://en.wikipedia.org/wiki/Lourdes_Medical_Bureau

    Een CEO van een canadese biotech firm heeft er onderzoek gedaan en op zijn minst zijn vermoeden of anders bewijs uitgesproken tegen dat bureau over wat L water nou is en een sample geleverd en mogelijk/waarschijnlijk zijn eigen meetresultaten.

    Dat er NIETS mee gebeurd is kan 4 dingen betekenen:

    – Het bureau heeft niet de moeite genomen om dezelfde metingen te doen, of de mededelingen te negeren,
    – Ze hebben het wel gedaan maar hebben niets gebvonden,
    – Ze hebben wél wat gevonden maar houden dit (angstvallig?) geheim.
    – Ze weten zelf allang het geheim van het water.

    Vervolgens kun je je afvragen WAAROM ze niet meedelen wayt het geheim is.

    Dat kan om twee redenen: medische of religieuze.
    Ik kan me daar overigens irt toerisme en religie wel wat bij voorstellen. Bij medische geheimhouding druist dit zwaar tegen de eed van Hippocrates in.

    En ter info: ik weet dat in ieder geval in één Europees land een vorm van L water als officieel/professioneel geneesmiddel wordt gebruikt. Zowel uitwendig als inwendig (drinken) en intraveneus. Alleen niet voor mensen maar voor … vee!

    En wat ik laatst zei over verbeteringen in landbouw en zo?
    Klopt allemaal, en het is allemaal nog véél beter en bizarder dan ik dacht.

    Je kunt koeien zelfs zaagsel laten eten als je het maar besprenkeld met L water. En ja L water geneest OOK kanker bij vee.
    En gevoerd aan koeien neemt hun gezondheid toe, hun feedconversion, en melkproductie kan wel 20% hoger zijn plus betere kwaliteit.
    Wel en en en en en.

    Maar de contradictie is dus eigenlijk: L water wordt wel gebruikt in de diergeneeskunde, diervoeding en planten, maar niet voor de mens. Apart niet?

    Of zou het toch iets te maken kunnen hebben met de billion dollar industrie die ‘gezondheid’ heet? “Behandelen” levert véél meer geld op dan genezen?

    Overigens is er net een film uit die hier over gaat:
    Gratis te zien tot as 6 maart, en ik heb hem zelf nog niet gezien.

    ABOUT THE BOUGHT FILM:

    You’re about to see how Wall Street has literally “BOUGHT” your and your family’s health.

    The food, vaccine, drug, insurance and health industry are a multi-BILLION dollar enterprise… focused more on profits than human lives. The BOUGHT documentary takes viewers deep “inside the guts” of this despicable conspiracy…

    Featuring exclusive interviews with the world’s most acclaimed experts in research, medicine, holistic care and natural health… Bought exposes the hidden (and deadly) story behind it all.

    http://www.boughtmovie.net/free-viewing/

  2. Wiersma

    2 maart 2015 op 03:02

    Maar nog wat. In dit geval over space, kringlopen, CO2 en global warming.

    Want ook daarin weer wat voortstschrijdend inzicht.

    Nou wist ik al wel (jaren) dat bliksem en UV atomen/moleculen kan omzetten in andere moleculen zoals bijv CO2 kan ontleden in C en O2 en dat dat derhalve de atmosfeer wel MOET afkoelen, want thermodynamische wet. Hier hoor je echter NIEMAND over, over dit afkoelproces.

    Maar ik zag laatst een docu over space.
    En daarin wat feiten die ik niet wist, maar die mijn beweringen/vermoeden dat leven BEDOELD is wel staven, plus nog wat interessante dingetjes.

    Ten eerste (en dit wist ik niet) In het ontstaan van het universum fuseert helium tot zuurstof en koolstof! Alleen dit genereert op zich weer in een enorme hoeveelheid energie. Koolwaterstoffen. Bij de explosie van een supernova fuseren zuurstof en koolstof (Ws dan CO2) tot ijzer, wat het universum in wordt geslingerd. Niet alleen is ijzer nodig voor een (aard)magnetisch veld ter bescherming van straling, maar ook is ijzer onontbeerlijk voor leven. Rode bloedlichamen en zo, zuurstof transport, je kent het wel.

    Het gevolg: nieuwe planeten ontstaan eerst door ‘zware’ metalen in de kern, zoals ijzer. Met daarom heen lichtere en andere materialen.

    Verder kan een planeet -voor verdere ontwikkeling- dan gevoed worden uit de ruimte. Maar volgens mij ook van binnenuit. Oftewel: ijzer ontleedt zich bij afkoeling weer in zuurstof en koolstof.

    De zuurstof bindt zich vervolgens aan bijna alles: aan silicium bijvoorbeeld, dat is zand en rots. Of aan waterstof: dat is water. De koolstof kan zich binden aan waterstof, wat koolwaterstoffen, oftewel aardolie is.

    De ‘grap’ is namelijk dat zich ca 400 km onder het aardoppervlak zeeen van water bevinden die meer water bevatten dan alle water op het oppervlak.
    Ik heb al eens eerder gezegd: olie is abiotisch. Niet fossiel. Oftewel: de aarde maakt het zelf aan. Die docu ging hier weliswaar niet over,
    maar tel een en een bij elkaar op en dan is het ineens zéér logisch dat de aarde water, koolstof en zuurstof bevat. En dus bedoeld is voor leven. Toeval? Nah, ik denk van niet.

    Je zou een supernova kunnen zien als een ‘kraamkamer voor leven’.

    Maar er zijn nog een paar dingetjes die ‘de wetenschap’ niet kan verklaren en dat zijn sprites en st Elmo’s fire.

    Wel, dat wordt ineens een stuk duidelijker als je snapt dat UV en bliksem CO2 afbreken tot C en O2.
    In de hogere atmosfeer, waar vliegtuigen vliegen, zien die ineens vreemde elektrische ontladingen. Ze snappen niet wat dat is.

    Wel. Dat is simpel te verklaren als er vast (elektrisch geleidend) koolstof in de lucht zit vanwege de afbraak van CO2.
    Elektromagnetische straling van de zon laadt dat koolstof op. Die lading ontaardt zich dan weer op een raam of romp van een vliegtuig of op de mast van een schip…

    Je ziet dan ‘vreemde elektrische verschijnselen’.

    Maar ik ben er nog niet. Ik heb al eerder beweerd dat CO2 een regelgas is en geen broeikas gas. Stom dat ik daar even niet eerder aan gedacht heb, maar precies hetzelfde gebeurd bij deademhaling van de mens.

    Stel: je bent overboord geslagen van een schip en je bent bijna aan het verdrinken. WAT genereert die ademhalingsreflex? Gebrek aan zuurstof zullen de meeste mensen denken. Zuurstof gebrek. FOUT. Het is het overschot aan CO2 die de ademhalingsreflex genereert!

    Bizar maar waar. Dus ook in je ademhaling is CO2 en REGELgas.
    En het kleine weerspiegeld zich in het grote…

    Immers, bij hyperventilatie moet je in een plastic zak blazen, oftewel je zuurstof verminderen en je CO2 level verhogen.

    Maar dan: backup systemen. Zowel van de aarde als wel van de mens.
    Wie vanuit het niets ineens gaat hardlopen, sporten of skieen kan spierpijn krijgen of binnen no time buiten adem zijn.

    Spierpijn is geen kwestie van voedseltekort, daar hebben we zat van in voorraad, maar van gebrek aan zuurstof. Cellen schakelen dan echter over op anaerobe energie opwekking, wat niet echt een hoog rendement heeft, pijn doet, foute afvalstoffen maakt, overstapt op citroenzuurcyclus naar melkzuurcyclus- maar je wel in staat stelt om ‘door te gaan’. (fight-flight) Oftwel: te overleven.

    Overigens is COPD (longziekte) een backup plan van de CO2 gerelateerde ademhaling: als om wat voor reden dan ook het lichaam niks meer kan met de sensor CO2, schakelt het over op ‘gebrek aan zuurstof ademhaling’. Dit proces IS echter weer terug te draaien.

    Maar hetzelfde geldt voor de ‘ademhaling’ van de planeet.
    Voor alles is een backup plan. Dat betekent dus ook dat soort van ‘parallelle kringlopen’ MOETEN bestaan.

    Stel dat de aarde alleen zou bestaan uit planten en eencelligen. Ook planten moeten geboren worden, opgroeien, zich voortplanten en doodgaan. Maar de natuur verspilt niks, dus dode planten zijn weer voedsel voor de nieuwe generatie.

    Maar planten moeten zich ook in de ruimte kunnen voortplanten vanwege hogere overlevingskansen.
    De natuur heeft hier het volgende op bedacht:

    – Verrotting van planten, genereert CO2, is een gas en is dus met de wind mee te voeren naar overal en nergens. Ook op grote hoogte, rotsgebieden of meren, zeeen etc.
    – Afbraak van CO2 tot C, wat (beide) weer voeding is voor planten waar GEEN (vaste) C zich bevindt,
    – Om te voorkomen dat de aarde in een thermische upwards loop terecht komt -wat uitsterven zou betekenen- wordt een deel van de CO2 door licht en straling weer afgebroken met levering van endotherme energie. (afkoeling dus)

    Als je het wat groter bekijkt zou je kunnen zeggen dat de ‘ademhaling van planten’ in feite de ‘ademhaling’ van de planeet regelen. En dat daardoor de planeet ‘leefbaar’ wordt, nog afgezien van dierlijk leven.

    Het is net alsof planten en CO2 ‘binnenshuis architecten’ zijn.
    Niet alleen maken ze de planeet mooier, maar ze zijn ook een soort van thermostaat.
    De plant zelf doet dat door meer water te verdampen in tijden van hitte, en die verdamping kost energie, en wolken reflecteren een teveel aan energie, en anders wordt de ‘adem’ wel weer afgebroken -eveneens door teveel energie in dit geval UV licht.

    In feite is de adem van planten een heatsink, een negatieve ‘accu’.
    En dat is dan ook precies de bedoeling!
    CO2 is een technisch gezien een KOELGAS, en ‘goddelijk’ gezien een REGELgas.

    Technisch: wet behoud energie. Als je aardgas verbrand, of een houtvuur, dan hoef je geen energie toe te voegen: je krijgt energie in de vorm van warmte. ‘Gratis energie’ zou je kunnen zeggen.

    Echter, het resultaat, CO2, is het omgekeerde van een kampvuur.
    Wil je CO2 weer wilt ontleden, kost dat vreselijk veel energie (in dit geval zonne-energie) om het KOUDER te krijgen!

    En dat is dan ook precies de reden waarom het op 10 KM hoogte 60 graden onder nul is. In hogere lagen is zonlicht veel sterkeren daar wordt dus meer CO2 afgebroken wat dus de lucht koelt…

    En die geleidende koolstofatomen/moleculen zorgen voor ‘vreemde onverklaarbare’ elektrische ontladingen hoog in de atmosfeer…

    Maar ook toename fijnstof: ja, een groot deel daarvan is domweg koolstof… toekomstige planten zeg maar…

    Dus… zozowat over de ademhaling van organismen in het klein en het groot, hun kringlopen, en de frauduleuze NEP wetenschap over global warming.

    Wie letterlijk even door al die frauduleuze politiek/corporate/niet op angst gedreven ‘wetenschap’ heen kan/wil/durft te kijken die ziet een waanzinnig zelfregulerend systeem wat maar één doel lijkt te hebben: LIFE!

    En daarbij mag je je afvragen: toeval?

    Nah, ik denk van niet.
    Bestaat God dan?
    Geen idee. Maar ALS ie bestaat is ie briljant en zit ie tegelijkertijd te schateren van het lachen om zoveel onnozelheid van zijn kindertjes maar is ie tegelijk ernstig bezorgd waar die kindertjes mee bezig zijn. Het zou me niet verbazen als ie een keer ingrijpt en zegt: nu ben ik het zat! Allemaal in de hoek, stelletje idioten! Hup, vort, met blote billen naar bed. In de vrieskou ja! Dat zal je leren CO2 als ‘broeikasgas’ aan te merken en elkaar af te maken. Zonder vreten! Bekijk het maar, ik ga Idols kijken en een zak Italiaans gekruide planeten opvreten en sterren weer uitpoepen!

    http://www.discovery.com/tv-shows/other-shows/videos/other-shows-how-the-universe-works-videos/

    PS: Overigens zou het me niks verbazen als ze in het CERN toch stiekem weer van lood/kwik goud willen proberen te maken… vandaar die immense funding… ????

  3. ⨀ °°

    2 maart 2015 op 18:13

    iên twiê drij
    drij oeëge

Laat een reactie achter

(verplicht)

(verplicht, wordt nooit weergegeven)