Oproep aan oud-ignatianen

Slide1

Dag Schoolgenoten,

Het was me een nachtwerk na back-ups de blogs van mijn diverse Hyves’ te verplaatsen naar Google, drie maanden kostbare tijd. Hyves is zondagavond ter ziele, amen.

Ik heb mijn vergaarde schoolfoto’s apart gezet in een grote file met alleen zorgvuldig commentaar per foto. Mijn schoolherinneringen (pdf) blijven in een aparte file op mijn directory bij XS4all.

Tevens wijs ik op Huub Mous’ (Ig. 1967) komende boek over Gerard Reve en zijn katholicisme. Huub geeft een lezing in de OB op zaterdag 14-12-2013 om 15:00.

Het beste,

JOS

J.A. Heitmann

 

Laat een reactie achter

(verplicht)

(verplicht, wordt nooit weergegeven)


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function show_subscription_checkbox() in /srv/home/huubmousnl/domains/huubmous.nl/htdocs/www/wordpress/wp-content/themes/huubmousv4/comments.php:84 Stack trace: #0 /srv/home/huubmousnl/domains/huubmous.nl/htdocs/www/wordpress/wp-includes/comment-template.php(1554): require() #1 /srv/home/huubmousnl/domains/huubmous.nl/htdocs/www/wordpress/wp-content/themes/huubmousv4/single.php(22): comments_template() #2 /srv/home/huubmousnl/domains/huubmous.nl/htdocs/www/wordpress/wp-includes/template-loader.php(106): include('/srv/home/huubm...') #3 /srv/home/huubmousnl/domains/huubmous.nl/htdocs/www/wordpress/wp-blog-header.php(19): require_once('/srv/home/huubm...') #4 /srv/home/huubmousnl/domains/huubmous.nl/htdocs/www/index.php(4): require('/srv/home/huubm...') #5 {main} thrown in /srv/home/huubmousnl/domains/huubmous.nl/htdocs/www/wordpress/wp-content/themes/huubmousv4/comments.php on line 84